Examenspresent nybliven sjuksköterska

examenspresent sjuksköterska

En nybliven sjuksköterska har precis avslutat en krävande utbildning och är redo att ta sig an sitt nya yrke. Att ge en examenspresent till någon som precis startat sitt arbete som sjuksköterska är ett bra sätt att visa uppskattning för deras hårda arbete och engagemang. Här är några tips på vad man kan ge

Presenttips till nybliven sjuksköterska

Pris & lagerstatus presenteras i samarbete med PriceRunner

1. Bekväma skor

Sjuksköterskor går och står mycket under sina arbetspass. Eftersom de ofta jobbar långa skift kan ett par bra, bekväma skor hjälpa dem att klara av dagarna bättre. Skorna bör vara både stödjande och hållbara, för att ge komfort under hela arbetsdagen.

2. Personlig vattenflaska

Det är viktigt att hålla sig hydrerad, särskilt under intensiva arbetspass. En personlig vattenflaska kan vara både praktisk och uppmuntrande, särskilt om den har en inspirerande text eller ett fint motiv. Dessutom kan den påminna dem om att ta en paus och dricka vatten.

3. Kaffe- eller tekopp

Sjuksköterskor behöver ofta bära med sig olika saker till och från arbetet, som arbetskläder, matlådor och personliga tillhörigheter. En praktisk och snygg ryggsäck eller väska kan vara mycket användbar för att organisera och transportera dessa saker på ett bekvämt sätt.

4. Ryggsäck eller resväska

Många sjuksköterskor uppskattar en god kopp kaffe eller te under sina pauser. En fin kopp kan göra dessa stunder ännu bättre. Om koppen är personlig eller har ett inspirerande budskap kan den också ge ett litet lyft under en hektisk dag.

5. Personlig kalender

Sjuksköterskor har ofta hektiska scheman och behöver hålla koll på sina arbetspass, möten och andra viktiga händelser. En kalender eller anteckningsbok med en personlig touch kan hjälpa dem att hålla koll på sitt schema och sina anteckningar, och dessutom vara en fin påminnelse om den som gav den i present.